Agenda

do 7 december: Presentatie WRI1
De eerstejaars zetten zichzelf op de kaart. Ben je ook zo benieuwd naar de eerstejaars Writing? Wij ook! Kom ze op 7 december ontmoeten in de kleine zaal van het Akademietheater. Onder leiding van Anouk Saleming.

vr 26 januari: Presentatie Enscenering Open Dramaturgie WRI2
De tweedejaars Writing presenteren: Enscenering Open Dramaturgie. De tweedejaars maken een open dramaturgische voorstelling. Zie ze nu ook op het toneel in plaats van erachter! Op vrijdag 26 januari, om 15.00 uur en om 19.00 uur, Kleine Zaal, Akademietheater. Onder leiding van Daniela Moosmann en Mart-Jan Zegers.

do 1 & vr 2 februari: Presentatie Klinkers WRI3, ACT3, TVG3
Een samenwerking tussen Acting, Theatervormgeving en Writing for Performance. Een interdisciplinaire presentatie van de HKU. Kom het zien! Op donderdag 1 en vrijdag 2 februari, Koepelzaal, Het Huis Utrecht. Onder leiding van Mariëlle van Sauers, Ine te Rietstap en Sascha van Riel.

vr 16 maart: Presentatie videoproject WRI2, TVG2
Een samenwerking tussen Theatervormgeving en Writing for Performance. Samen wordt er een video gemaakt. Deze video’s worden op vrijdag 16 maart in de grote zaal van het Akademietheater vertoond. Onder leiding van Jurrie Kwant en Marcel Dolman.

wo 6 t/m za 9 juni: Eindpresentaties WRI4
We gaan afscheid van ze nemen, maar voordat ze weggaan, kunnen we ze nog één keer bewonderen in het Akademietheater. Dit is op woensdag 6, donderdag 7, vrijdag 8 en zaterdag 9 juni. Zien we jullie daar?