De Schrijfopleiding in beeld: maart

Op De Schrijfopleiding wordt er geschreven, dat spreekt voor zich. Maar naast dat gezwoeg met de vulpen — of op het stoffig toetsenbord met door de jaren heen opgestapelde etensrestjes en huidschilfers tussen de toetsen —  gebeurt nog veel meer. Af en toe doet de Instagram van De Schrijfopleiding de deur van het schrijvershok op een kier, en laat het heel de wereld zien wát er dan zoal gebeurt.

Luuk saboteerde uit bittere jaloezie andermans storyboard en werd op heterdaad betrapt

A post shared by De Schrijfopleiding (@deschrijfopleiding) on

Zo mochten de tweedejaars tezamen met de lui van theatervormgeving films maken. Dat gebeurde in groepjes. Luuk (hier op de blog ook bekend als schrijver van een zeker feuilleton) poogde op een zekere dag schaamteloos, in klaar daglicht, het werk van een ander groepje te saboteren. Gelukkig werd hij op heterdaad betrapt. 

jerommeke jerommeke jerommeke

A post shared by De Schrijfopleiding (@deschrijfopleiding) on

Jerom besloot gewoon een dutje te doen in een voorraadkast. Dat had jij ook kunnen doen om met de spanning om te gaan, Luuk!!! ?

Lente!

A post shared by De Schrijfopleiding (@deschrijfopleiding) on

Gelukkig kon de eerste lentezon (tegen het einde van de winter) de gemoederen sussen. Julia, Renske en Laurens besloten voor het King Kong College met dominee Klaas Touwen nog even wat vitamine D op te snuiven. Enkele minuten na het nemen van deze foto werden ze overigens vriendelijk verzocht ergens anders van de zon te genieten. Een bestelbusje moest er langs en reed ze liever niet omver. Attent!

Een beetje laat geüpload, maar twee weken geleden droegen enkele eerstejaars voor in De winkel van sinkel!!!!!!1!!!

A post shared by De Schrijfopleiding (@deschrijfopleiding) on

Op De Schrijfopleiding wordt veel geschreven, en daar mag ook wel eens wat van gedeeld worden. Enkele eerstejaars droegen, onder begeleiding van dichter en docent Mark Boog, gedichten voor op de Utrechtse Culturele Zondag.

Hey Bar Bukowski het was leuk

A post shared by Vera Morina (@veraaaw) on

En Vera (jaar 3) stond met haar gedichten in de Amsterdamse Bar Bukowksi (trots!). Deze foto heb ik even gejat van haar eigen Instagram.

Mocht je De Schrijfopleiding nu op Instagram willen volgen, dat kan. En anders, tot volgende maand. Joe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *