Goed Verkeerd Geïnterpreteerd: Heelal heeft geen voorkeursrichting voor uitdijing

Ik lees het nieuws door een scheef brilletje omdat dat leuker is.

 

Als het aan het Heelal ligt dan dijt ze vrolijk uit in alle richtingen.

‘Jullie willen allemaal een lekker wulps heelal, maar als het erop aankomt dan wordt mij opeens gevraagd of ik dat nou wel zou doen, die derde portie. Nou, steek dat maar op een plek waar mijn zonnen niet schijnen.’

Miss Universe is niet van plan om zich aan te passen aan onderdrukkende schoonheidsidealen. Ze is naar eigen zeggen dan ook nog nooit op dieet geweest. ‘Ik eet wat ik wil, en als iemand mij de les probeert te lezen over mijn gewicht, verdwijnen ook zij in mijn maag.’

En terecht.

She’s a strong independent universe who don’t need no man. #selflove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *