Goede voornemens

Latest posts by Daniël Klunder (see all)

In de rubriek Daniëls Date-leed schrijft Daniël Klunder over zijn ervaringen en teleurstellingen in de datingwereld. Voor het eerst in drie jaar tijd is hij single (en misschien eindelijk ready to mingle?)

Het is een druilerige dinsdag avond. Ik zit alleen op mijn kamer, met de behoefte aan wat contact open ik Grindr. Ik heb een nieuw bericht. Het is een “hallo.” van een jongen die als profiel tekst heeft: “I wanna make toys out of good boys.” Ik evalueer zijn foto en besluit om erop in te gaan. Ik bereid me voor op dickpics en seksuele opmerkingen maar die blijven uit. Er ontstaat een casual en gezellig gesprek, ik ben een beetje verbaasd over hoe aardig deze jongen is.

De volgende avond stuurt hij me weer een berichtje, hij vraagt of die langs mag komen. Ik krijg het even benauwd, ik denk terug aan mijn laatste Grindr ervaring en ik weet niet of ik klaar ben voor nog zo een. We praten nog wat meer en hij lijkt toch echt een aardige jongen. Hij heeft niet zijn leeftijd op zijn profiel staan en dus vraag ik voorzichtig hou oud hij is – Dat is nog weleens een gevoelig puntje voor gaymannen – Hij antwoordt 31. Even denk ik na maar het kan me eigenlijk niks schelen. Hij is knap en aardig en ik wil wel weer eens een date wagen. We spreken af dat hij vrijdag naar een cafeetje naast mijn huis komt.

Een dag voor onze date besluit ik hem, voor de zekerheid, nog een berichtje te sturen. Ik hou een heel betoog waarin ik refereer naar zijn profiel tekst en vraag wat zijn intenties zijn. Ik maak duidelijk dat ik niet op zoek ben naar een snelle seksdate, dat ik gewoon wat wil drinken en praten en kijken of het klikt. Hij antwoord “Dat is helemaal prima hoor, ik hou van thee.”  Opgelucht moet ik lachen. Ik vind het nog steeds spannend, maar nu moet het goed komen denk ik.

Het is vrijdag, ondanks dat het café bij mij om de hoek zit ben ik toch te laat, waarom ben ik altijd te laat? Ik ren naar het café, maar niet te hard want ik wil niet bezweet aankomen. Als ik binnenkom zit hij al op mij te wachten. Ik neem zijn uiterlijk in me op. Hij is lang, heeft bruin krullend haar, grote ogen en een stoppelbaardje. Voor de mensen die weten wie mijn ex is zal deze beschrijving waarschijnlijk bekend klinken.
Ik weet niet of dit iets zegt over het feit dat ik nog lang niet over mijn ex heen ben of dat ik gewoon een bepaald type heb. Ik ga voor het laatste, omdat me dat het meest gerust stelt.

We zitten tegenover elkaar en drinken thee. Ik vraag me af of ik niet te lang in zijn mooie ogen aan het staren ben, maar ik kan het niet helpen. Zijn stem is laag en sexy. Hij schept op over zijn woning en op mijn beurt doe ik hetzelfde. Ik vertel dat we beneden in het gebouw een pooltafel en een tafeltennistafel hebben. Als we onze thee op hebben vraagt hij of we een potje tafeltennis zullen spelen. Ik voel de adrenaline door mijn lijf heen gieren als we terug naar mijn gebouw lopen. We spelen een potje, ik verlies. Ik vraag hem of die nog wat wil drinken of dat hij alweer naar huis gaat. Hij glimlacht en zegt dat iets drinken wel fijn is. Ik weet niet wat ik precies van plan ben maar ik wil nog niet dat hij weggaat.

Eenmaal in mijn kamer aangekomen ploft hij op mijn bed terwijl ik wat drinken pak. Ik ga naast hem zitten. Hij gaat dichterbij zitten. Er vallen steeds meer stiltes in ons gesprek maar steeds als het erop lijkt dat er iets gaat gebeuren begint een van ons weer te praten. Nog een stilte. Opeens pakt hij me vast en duwt hij me naar zich toe. Hij begint me te zoenen, ik moet even een beetje grinniken, hij is niet zo subtiel maar wel effectief. Hij gaat met zijn handen over mijn lichaam, ik kroel met mijn vingers door zijn haren – eindelijk weer iemand met lekker haar – zijn handen zoeken langzaam een weg onder mijn shirt en achter mijn riem. Ik twijfel of ik het moet stoppen maar het voelt te spannend om ermee op te houden. Voor ik het weet liggen onze kleren op de grond en rollen we naakt over elkaar heen. Hij is hard en wild. Hij duwt en trekt en stoot en likt en krabt en bijt en slaat en ik verbaas mezelf over hoe makkelijk ik erin mee ga.

Een halfuur later liggen we naakt naast elkaar uit te hijgen. Hij lacht naar me, “Daar lig je dan met je goeie voornemens van geen seks hebben.” Zegt hij. Ik moet lachen, een tikkeltje beschaamd en grijp naar de tissues.

One Comment

  1. Dit verhaal ? ik vind het een vluggertje. Het is leuk, grappig, duidelijk , ja dit vooral.
    Kan er kostelijk om lachen . Zie de omgeving voor mij, dit is in mijn voordeel.
    Wat zal de zomer brengen ? Hoog en droog ?
    Zolang we maar blijven lachen lieve Daan.
    Verheug mij op het volgende verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *