Het dieptepunt van de week #5

Latest posts by blogschrijfopleiding (see all)

Eva1b&mMENEER VISSER
Eva Toorop (jaar 2)

Een tijd geleden ging het gerucht rond dat Madonna een appartement zou gaan kopen in Rotterdam, vlakbij mijn werk. Er zijn mensen die drie dagen in de wolken zijn, wanneer ze deze vrouw in het echt zouden spotten.

Ik niet.

Madonna bestaat niet in het echte leven. In het echte leven is zij waarschijnlijk gewoon een Engelse (of Amerikaanse, dat weet ik nooit) met een heel erg slecht gebit. Ik zou niet van deze zangeres onder de indruk zijn, laat staan haar opmerken.
Ik kan wel compleet starstruck raken van andere BN’ ers in mijn natuurlijke habitat.

Ik ga er maar gewoon voor uit komen.

Ik ben in de wolken sinds meneer Visser mij €1,50 fooi heeft gegeven. Meneer Visser, beter bekend als De Rijdende Rechter, is mijn held. Hoe hij burenruzies en fitties over geiten fokken oplost, vind ik magistraal. Hoe ik deze dag tot een dieptepunt ga ombuigen, weet ik nog niet. Hij was de vriendelijkste van vandaag, hij heeft naar mij geknipoogd en ik deed het terug, want het is meneer Visser. Meneer Visser bouncete lekker mee op onze ironische hiphoppartyplaylist die aangevoerd wordt door Missy Elliot en Nelly. Dat bouncen heb ik misschien gedacht, maar de hele setting was geniaal. Zoals mijn collega postte op facebook:

Untitled

‘Dit is mijn bier en daar zal u het mee moeten doen,’ had ik moeten zeggen. Dat had memorabel geweest. In plaats daar van ben ik nu slechts het meisje dat hem ooit bier schonk, waarvan hij nu al het gezicht is vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *