Je bent zelf een feestje: Brief 5 – Pasen is geen eitje

Sem Anne van Dijk

-
Schrijft vooral theaterteksten en is supercool.

Latest posts by Sem Anne van Dijk (see all)

August de Leeuw en Sem Anne van Dijk, twee mannen in de kracht van hun leven.

Sem Anne houdt gewoonweg niet van (inter)nationale feestdagen. De altijd goedlachse August daarentegen wel. In de rubriek ‘Je bent zelf een feestje’ krijgen we een kijkje in hun spannende, ouderwets getypte, correspondentie.

Brief 3: Pasen is geen eitje

Sidenote: Lieve fans, ik heb slecht nieuws. Ik ben er achter gekomen dat de inkt in mijn hipster-typemachine op is geraakt. Daarom heb ik het dus niet uit kunnen typen op ‘the old fashioned way’. Het spijt mij verschrikkelijk. Bijgevoegd nog wel de digitale versie van mijn brief naar August. Oh, ja. En het bewijs dat de inkt op is gegaan. 

Het bewijs:

36D7505E-99C9-4582-B77C-B57860347A5E

De brief:

Schermafbeelding 2018-03-31 om 17.01.18

Schermafbeelding 2018-03-31 om 17.01.26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *