Je bent zelf een feestje: Brief 5 – Pasen is geen eitje

Sem Anne van Dijk

-
Sem Anne van Dijk (1998) is ooit in de wieg gelegd voor het schrijven van muziektheater. Het is een ziekte waar hij misschien nooit meer vanaf zal komen. Is daarbij ook niet vies van familiedrama á la Alex van Warmerdam en magisch absurdisme.

De geboren Haarlemmer liep stage bij Het Nationale Theater ('Onze Straat') en Toneelgroep Het Volk ('De God van de Slachting'). Daarnaast stond hij twee zomers op Theaterfestival de Parade, als lichttechnicus. Als schrijver werkte Sem Anne o.a bij De Theatertroep en Eurostory. Zijn stukken omschrijft hij het liefst als een opgewonden combinatie tussen de slappe lach en de onafwendbare traan.

Begin 2020 komt een boek uit over zijn grootvader, animator en regisseur Gerrit van Dijk - waaraan hij meeschreef.

Latest posts by Sem Anne van Dijk (see all)

August de Leeuw en Sem Anne van Dijk, twee mannen in de kracht van hun leven.

Sem Anne houdt gewoonweg niet van (inter)nationale feestdagen. De altijd goedlachse August daarentegen wel. In de rubriek ‘Je bent zelf een feestje’ krijgen we een kijkje in hun spannende, ouderwets getypte, correspondentie.

Brief 3: Pasen is geen eitje

Sidenote: Lieve fans, ik heb slecht nieuws. Ik ben er achter gekomen dat de inkt in mijn hipster-typemachine op is geraakt. Daarom heb ik het dus niet uit kunnen typen op ‘the old fashioned way’. Het spijt mij verschrikkelijk. Bijgevoegd nog wel de digitale versie van mijn brief naar August. Oh, ja. En het bewijs dat de inkt op is gegaan. 

Het bewijs:

36D7505E-99C9-4582-B77C-B57860347A5E

De brief:

Schermafbeelding 2018-03-31 om 17.01.18

Schermafbeelding 2018-03-31 om 17.01.26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *