Mr. “86

Latest posts by Daniël Klunder (see all)

In de rubriek Daniëls Date-leed schrijft Daniël Klunder over zijn ervaringen en teleurstellingen in de datingwereld. Voor het eerst in drie jaar tijd is hij single (en misschien eindelijk ready to mingle?)

Date twee met dezelfde jongen, of man – vanaf welke leeftijd is iemand een man? Of is leeftijd gerelateerd aan gedrag? – De leeftijd van mij date is blijkbaar toch een dingetje, wanneer ik mijn vrienden enthousiast vertel over mijn eerste echte grindr date.

Ik blijf erbij dat 31 niet zo oud is en dat geloof ik ook echt, tot ik me realiseer dat mijn date is geboren in 1986. Dit is het moment van openbaring. Hij is geboren nog voordat Michael Jackson “Bad” werd, nog voordat Whitney Houston met iemand wilde dansen, nog voordat de wereld kennis had gemaakt met de legendarische 5 octaven van Mariah Carey. Geboren in hetzelfde jaar dat Flevoland officieel een provincie werd, hetzelfde jaar dat mijn ouders trouwden. Wow, opeens lijkt het leeftijdsverschil toch wel erg groot. Een van mijn klasgenoten heeft hem de bijnaam gegeven: Mr. “86, dat lijkt me een goede codenaam om mee te schrijven – want er komen nog meer blogs over Mr. “86 –

Genoeg over het leeftijdsverschil, hij is en blijft een knappe en aardige jongen, die precies weet wat hij waar moet doen en voor nu is dat meer dan genoeg. Voor onze tweede date ben ik uitgenodigd om naar zijn huis te komen zodat we samen kunnen koken. Ik ben nogal een controlfreak en ben dus niet altijd even aardig in de keuken – mijn vrienden, en mijn ex trouwens ook, kunnen dat bevestigen – Ik ben benieuwd hoe dat samen met Mr. “86 gaat.

Als ik hem weer zie weet ik niet precies hoe ik hem moet begroeten, geef ik hem een knuffel, een zoen of gewoon een hand? Het feit dat ik weet hoe zijn piemel eruitziet wil niet zeggen dat we al een romantische relatie hebben opgebouwd. Ik ben super ongemakkelijk en zeg gewoon hoi zonder enig lichamelijk contact.

Als we samen zijn besluit ik om pasta puttanesca te maken – hoeren pasta, toch ironisch achteraf gezien –  een van mijn specialiteiten. Hij komt er snel achter dat hij me beter mijn gang kan laten gaan. Om mij in een extra goede stemming te brengen zet hij Mariah Carey op. Het klinkt misschien suf maar ik word hier echt heel gelukkig van. Het is jammer dat hij door de beste runs en whistle notes heen praat, maar je kan niet alles hebben.

Na het eten ploffen we neer op de bank, hij kruipt tegen mij aan en ik kruip dichter tegen hem aan. Hij geeft me een zoen, dat is genoeg om mij op te starten en ik klim bovenop hem. Hij grijpt naar mijn billen terwijl ik met mijn handen onder zijn shirt ga. Hij trekt zijn broek omlaag en ik zak naar beneden. Heel even schiet mijn OCD er tussendoor “gaan we echt seks hebben op de bank? Maar wat als die vies wordt!” schiet er door mijn hoofd. Blijkbaar kan hij gedachtelezen want hij stelt voor om naar de slaapkamer te gaan.

Zijn kamer is ijskoud. Zodra ik binnenstap is mijn hele lijf bedekt in kippenvel. Hij duikt op me en ik hou hem stevig vast, niet eens zozeer omdat ik dat sexy vind maar vooral omdat ik hoop dat het me warm houdt.

Hij is weer net zo snel en hard als de vorige keer. Ik weet niet zeker of ik dit heel lekker of een beetje pijnlijk vind, maar misschien is dat wel waarom het zo effectief is.

Als we klaar zijn liggen we in elkaars armen. Onze gezichten dicht bij elkaar. Ik streel zijn haar terwijl ik in zijn lieve, warme ogen kijk. Ik zie dat hij al wat lachrimpels begint te krijgen, en hier en daar siert een grijze haar zijn mooie hoofd. Ik vind het ergens heel schattig hoe hij aan de ene kant zo jong lijkt en aan de andere kant zichtbaar een stuk ouder is dan ik. Ik geef hem een kus en hij lacht naar me.

Ik wil tegen hem aankruipen en uitrusten, maar het is al laat en als ik niet het laatste pontje wil missen moet ik echt weg. Ik verzamel mijn spullen, kus hem gedag en race naar de pont.

Als ik thuiskom valt er een moeheid over me heen alsof ik keihard gewerkt heb. Ik kijk in de spiegel en zie de zuigzoenen in mijn nek en de krassen op mijn rug. Dit was een goede avond en met een glimlach op mijn gezicht val ik in slaap.

 

One Comment

 1. Een tevreden man is een gelukkig man !
  Een smakelijk en enigszins ontroerend herkenbaar verhaal.
  Nu is later en later is nu ?
  Pluk de dag, maar laat ook wat hangen voor morgen .
  Wat zeg ik nou ?
  Hang mij er niet aan op alsjeblieft.
  Kijk alweer uit naar de volgende date-leed.
  Mogelijk was de koude het leed van de date ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *