Sex met je ex deel 1: omdat vaarwel niet altijd vaarwel is

Latest posts by Daniël Klunder (see all)

In de rubriek Daniëls Date-leed schrijft Daniël Klunder over zijn ervaringen en teleurstellingen in de datingwereld. Voor het eerst in drie jaar tijd is hij single (en misschien nog niet helemaal ready to mingle)

Na mijn wanhopige poging om contact te leggen met mijn ex (is het echt al je ex na 4 dagen?) word ik wakker rond een uur of 10. Ik ren meteen naar mijn telefoon, ik schaam me kapot voor wat ik geappt heb, hoe desperate moet ik wel niet overkomen? Ik stuur een spraakopname waarin ik op een zo rustig mogelijke toon uitleg dat ik gewoon even een zwak moment had, dat er niks aan de hand is maar dat ik het wel leuk zou vinden hem weer te zien. Gelukkig valt de schade mee en vinden we elkaar nog steeds lief dus stemt hij in te komen.

Ik heb nog 2 uur. Mijn kamer is een bende, er staat nog afwas van de hele week (wie liefdesverdriet heeft, heeft geen tijd om af te wassen) en mijn vloer ligt vol rotzooi. Ik zet mijn, door mezelf samengestelde, fantastische breakup afspeellijst op en begin aan de grote schoonmaak, met de gedachte dat een schone kamer me op de een of andere manier aantrekkelijker moet maken. Nog maar 1 uur over. Ik moet nog douchen en scheren en mijn nagels knippen en mijn huid verzorgen en mijn lippen insmeren en mijn handen… Ik moet alles uit te kast trekken om er zo goed en fijn mogelijk uit te zien. Net alsof we niet al duizenden keren ’s ochtends vroeg met slaap in de ogen en stinkende monden over elkaar heen geschuurd hebben. Net alsof dit weer de eerste keer is, alsof ik hem opnieuw moet verleiden, bewijzen dat ik echt wel geil ben en dat ik niet zomaar aan de kant geschoven kan worden.

Het is tijd. Kut. Ik ren nog naakt in het rond op zoek naar de juiste kleren terwijl hij belt dat hij beneden staat. Hij moet wachten, shit, dat past natuurlijk niet in mijn perfecte, verleidelijke plaatje. Met mijn haar nog niet gedaan sprint ik dan toch maar naar beneden om hem op te halen.
Ik had me voorgesteld dat we elkaar dramatisch in de armen zouden vallen, dat hij me zou zoenen en zou zeggen dat hij me zo gemist had en dat alles dan weer goed was.

Het is koud als ik hem buiten ophaal.
We omhelzen elkaar wat onhandig en ik doe mijn best om niet emotioneel te worden. In de lift staan we zwijgend naast elkaar, als ik de deur van het slot haal zeg ik iets als: “welkom terug” om toch maar iets te zeggen. Ik zet thee, we gaan zitten en kijken naar elkaar. Het blijft even stil, maar al gauw wordt er gepraat. We lachen en maken grapjes, het voelt weer net als altijd, maar toch… Ik zie dat hij het er ook moeilijk mee heeft, “gelukkig!” denk ik, ik ben niet de enige. We omhelzen elkaar weer.
Met mijn hoofd op zijn schouder geef ik hem een kus in zijn nek, op zijn wang en daarna op zijn mond. We giechelen een beetje als stoute kindjes die doen durf of de waarheid spelen. Mijn zachte kus gaat over in een volle zoen. Onze lippen omhelzen elkaar terwijl ik mijn handen door zijn krullen haal, man wat heb ik die krullen gemist. Ik duw hem op bed en trek bijna routinematig zijn kleren uit. Ik voel zijn warme, naakte lijf tegen het mijne en druk hem nog steviger tegen me aan. Ik glimlach, hij kreunt, ik kreun. Ik voel zijn gewicht op me drukken, ik sluit mijn ogen en stel me voor hoe het zou zijn om voor altijd zo met elkaar te liggen. Hij begint harder te kreunen, ik laat hem niet los. Hij komt, ik kom, samen hijgen we uit. Ik schiet in de lach terwijl ik met mijn hand mijn mond afveeg.
We douchen samen af. Als we weer schoon zijn wil hij uit de douche stappen maar ik duw mezelf tegen hem aan en hou hem tegen. Ik wil nog niet dat hij gaat dus probeer ik het gewoon nog een keer. Een tweede keer hebben we seks, een tweede keer laat hij een bittere nasmaak achter in mijn mond.

Het moment is daar dat hij toch echt moet gaan. “Weet je zeker dat je niet blijft slapen?” probeer ik nog. Er ontstaat een gek moment waarop de muziek die uit mijn boxen klinkt zich met de situatie gaat bemoeien en het volgende zingt:

“You keep saying stay the night
Just let me rock you till the morning light
It’s cold outside
And much too late to drive
You know I need you baby
I’m so lost without your love”

Ik lach en schud beschamend mijn hoofd om de timing van dit nummer. Ik zie dat hij twijfelt en ik omhels hem nog een keer.
Hij vertrekt.
Als ik hem uitzwaai roep ik per ongeluk nog dat ik van hem hou, hij draait zich lachend om en beantwoord mij met een: “ik ook van jou.”
Ik sluit de deur achter me en zet de muziek harder, zo hard dat de Bass tonen door mijn lijf heen trillen.

One Comment

 1. Een compliment is zeker op zijn plaats.
  Je openheid is groots en je stelt jezelf heel kwetsbaar op Daniël,
  maar dat maakt het verhaal juist zo mooi.
  Heel gewoon twee jonge mensen die elkaar nog altijd lief hebben.
  Twee exen die nog fantastisch seksen .
  Op deze manier laat jij weer eens zien Daan, dat homoseksualiteit ,
  heel gewoon een menselijke seksualiteit is.
  Ik ben trots op jou.
  Jij zet dit zo goed neer middels jouw verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *